Du er her: Hovedsiden > Bilbergning

Vært uheldig ?

...Da er det greit å vite hvor du kan ringe for å finne nærmeste bergningsbil, eller finne en plass til bilen din frem til du får vurdert hva du skal gjøre videre. Om du vil ha en takst, eller bare få samlet tankene litt, så har vi plass til bilen din. Vi har ingen gebyrer for å ha bilen din hos oss, og vi har masse plass. Vi takserer også bilen din gjennom ditt selskap. 

Veihjelp/Bilbergning:

Når du ringer veihjelp kan du bare gi beskjed om at bilen kan settes igjen hos oss. Du gir sjåføren i bergningsbilen vårt firmanavn og vår adresse, som er beskrevet her. Om du er usikker på hva du skal gjøre i forbindelse med veihjelp, så kan vi hjelpe deg, også utenfor åpningstiden. På linkene i høyre marg finner du informasjon fra de ulike selskapene som driver med veihjelp.

Vi har også vår egen vakttelefon: 

Ringer du 90 89 41 15, så hjelper vi deg med alt. Dette nummeret er til vår egen vakttelefon, og vi kan ta oss av det aller meste. Vi kan sette deg i kontakt med det bergningsselskapet som er nærmest der du er. Vi passer også på at bilen blir satt forsvarlig på plass på tomten hos oss.

Åpningstider: Man - fre 08.00 - 16.00